top of page

FAQs

Spørsmål & svar om NORTH Cosmedic

Hva betyr medisinsk gradering?

Medisinsk gradering betyr at produktene er utviklet med tanke på at de skal selges i et medisinsk miljø som hos kosmetiske sykepleiere, eller leger som kan gi rådgivning og anbefaling ut fra styrken på ingrediensene.

Jeg har ikke hørt om North Cosmedic før, er disse produktene like effektive som de jeg har brukt før?

NORTH Cosmedic er utviklet av hudlege i samarbeid med kosmetisk sykepleier Lena Andersen. Ingrediensene er holdt til få, men med høy konsentrasjon og lav ph for at de skal være så effektive som mulig. Man trenger ikke utvikle kruttet på nytt hver gang, men man kan sette det sammen på ulike måter. Det er en god del ingredienser som er gjort studier på og som man med sikkerhet vet at de kan redusere akne, rynker, pigmenteringer etc. I NORTH Cosmedic er ingrediensene nøye utvalgt for å gi hurtige resultater med få produkter.

Hva hvis jeg reagerer på produktene?

Produktene er testet opp og i mente på mennesker og skal være helt trygge så lenge man følger bruksanvisningen. Men allergier er noe som kan oppstå hos alle, og man vet ofte ikke på forhånd hva man er allergisk mot. Dersom du mot formodning skulle oppleve en reaksjon på produktet vil alltid vår sykepleier stå klar til å gi deg råd. NORTH Cosmedic vil og refundere prisen på produktet, eller tilby deg et annet produkt tilsvarende i pris.

bottom of page